Nyheter

Ny IDAS-serie från Icom!

Laddar ...
Ny IDAS-serie från Icom!

Med den nya generationen av IDAS-apparater tar Icom dig till en ny nivå av smart kommunikation.

De nya IDAS-terminalerna bygger på en ny plattform med ett modernt formspråk och nya funktioner i ett smidigt format. Med Icoms erkänt höga produktkvalitet och innovativa tänkande kommer man med denna nya produktserie kunna förenkla och förbättra sitt kommunikationssystem avsevärt.

Liten, slimmad och smart

Det kompakta utseendet möjliggörs av ny innovativ teknik som bygger på SoC-plattform (System-on-a-Chip) och en slimmad knappsats. Radion väger endast 170 g (utan batteri och antenn).

Inbyggd Bluetooth™ med PTT-stöd (kan kräva licens)

Med den inbyggda Bluetooth™-modulen kan du ansluta ett valfritt Bluetooth™-headset eller en hörselkåpa. Du kan också ansluta en telemetrienhet eller PC-terminal via Bluetooth™ för att överföra data eller filer trådlöst.

Olika utförande

Produkterna finns i olika utförande för att passa så många olika kunder och branscher som möjligt. Välj radio utan knappsats eller en variant med ett fåtal knappar alternativt med full numerisk knappsats. Terminalerna finns både för handportabel använding eller för fast fordonsinstallation samt för VHF- eller UHF-bandet.