Nyheter

Ny liten och smidig jaktradio från Icom!

Laddar ...
Ny liten och smidig jaktradio från Icom!
Click here to view article online

Nya Icom ProHunt®Basic 2 bygger på en helt ny plattform som med sitt smidiga vattentäta format gör den mycket attraktiv för jägaren som letar efter en liten radio med stort hjärta.

ProHunt®Basic 2 har alla kanaler och funktioner som man söker i en modern jaktradio plus nya funktioner som ljudförstärkningoch talförvrängning. Radion är byggd i slagtåligt aluminiumchassi och är liten och lätt i utförandet.

SmartAlarm introducerades redan på ProHunt®Advanced som lanserades förra året och är en nödlarmsfunktion där larm skickas till alla på samma frekvens/kanal oavsett vilket radiomärke de andra i jaktlaget använder.

Den nya ljudförstärkaren (compander) utökar dynamiken på radiokanalen. Dessutom undertrycker radion brus vilket gör samtalet mycket tystare än du normalt är van vid.

Trots den kompakta storleken levererar ProHunt®Basic 2 lång drifttid tack vare den ställbara batterisparfunktionen. Radion är också helt vattentät och IP67-klassificerad.

För att man enkelt skall komma igång med radion har vi tagit fram en interaktiv utbildning för ProHunt®Basic 2. Utbildningen går du enkelt via en vanlig webbrowser eller en surfplatta. Du kan redan nu gå utbildningen om du klickar här Länk.


PS. Notera att i Norge kommer radion att marknadsföras under namnet ProHunt®Compact. DS