Nyheter

Ny LTE-mobilstation från Sepura

Laddar ...
Ny LTE-mobilstation från Sepura
Click here to view article online

Sepura lanserar en LTE-mobilstation som är en del av framtiden för kritisk kommunikation

Sepura SCU3 bredbands mobilradio har designats för att vara en flexibel lösning för dagens och morgondagens uppdragskritiska behov. SCU3 lanseras med ett LTE-modem, Bluetooth®, Wi-Fi och Ethernet. Längre fram lanseras också möjlighet att använda en extra LTE-modemsmodul samt en TETRA-modemsmodul som tillval där röst- och datatjänster via TETRA är möjliga. Dessa kommunikationsmöjligheter skapar en affärskritisk kommunikationshubb som är användbar idag och långt in i framtiden.

 

LTE-avancerat modem (3GPP R12)

Snabb datagenomströmning upp till 300 Mbps med stöd för uppdragskritiska funktioner

Mobiltelefon

2G/3G/4G mobiltelefonfunktioner i samma enhet

Sekundärt LTE- och TETRA-modem

Tillåter tre fysiska modem som kan erbjuda samtidiga anslutningar till LTE och TETRA

Regler för val av bärare

Möjlighet att välja kommunikationsvägar baserat på olika applikationer

Dubbla SIM-platser

Ger möjlighet till redundans genom att olika operatörer kan användas samtidigt

Android OS

Operativsystem med öppen källkod som erbjuder det största antalet applikationer

Designad för kritisk kommunikation

Sepura är industriellt utformad för tuffa miljöer och har 19 år erfarenhet av att utveckla produkter för kritisk kommunikation på globala marknader.

Tetramodul installerad

Ansluten Tetraenheten

Den kompletta kommunikationshubben

SCU3 är designad för att vara ett komplett kommunikationsnav för fordon och har stöd för uppdragskritiska lösningar som Voice over IP (VoIP) via Mission Critical Push-To-Talk (MCPTT) och Push-to-Talk över Cellular (PoC). Enheten är utrustad med en mobilanslutning som erbjuder stöd för 3GPP-kompatibel 2G/3G och 4G röstsamtal, inklusive Voice over LTE (VoLTE). Dessutom stöds tilläggstjänster som SMS och röstbrevlåda som standard.

Med en ansluten TETRA-enhet säkerställer du att SCU3 stöder båda nuvarande och framtida kommunikationsstandarder. Detta ger en komplett migrationsväg mellan dagens och morgondagens affärskritiska nätverk. Två möjliga alternativ finns, se nedan.

Full kontroll på data

Enheten är utrustad med LTE-datafunktioner som möjliggör att dataintensiva applikationer kan köras ute i fält. Tjänster som realtidsvideo stöds och SCU3 gör det lätt att arbeta med dataintensiva applikationer installerade på enheten eller externa enheter kopplade via Ethernet eller Wi-Fi.

Operativsystem

SCU3 är byggd på marknadsledande Android OS för att ge kompatibilitet med det bredaste möjliga användningsområde på marknaden idag. Applikationer som har designats för att köras på befintliga Android-smarttelefoner och surfplattor kan köras på SCU3.

Dedikerad plattform för förvaltning

SCU3-enheten hanteras via en dedikerad plattform som kallas Sepura Mobile Device Management (SDM). Tack vare LTE kan mjukvaruuppgraderingar konfigureras och levereras med ett enkelt användargränssnitt via en vanlig webbläsare. Detta ökar effektiviteten vid användning och förändringar.