Nyheter

Panasonic CF-33 - Ny Toughbook!

Laddar ...
Panasonic CF-33 - Ny Toughbook!
Click here to view article online

Nya Toughbook CF-33 är den sjunde generationen av Panasonics extra slitstarka datorer och bygger på grunden som lades med de legendariska Toughbookmodellerna för den offentliga sektorn redan 1995. Den är utrustad med Windows 10 Pro och den senaste Intel vPro-processorn. Nu ännu mer flexibel!

CF-33 är i en klass för sig och bygger på den banbrytande CF-25-modellen. Den är ytterligare en milstolpe för Toughbook eftersom den är världens första 12-tumsdator som är både löstagbar och extra slitstark.

Lättare, tunnare och mer flexibel

Produkten är tunn och lätt och har en flexibel och löstagbar design med tangentbord som tillval – perfekt för snabbmatning av mindre datamängder!

Ultraflexibel specialist på den offentliga sektorn

Fordonsmonterade anslutningsmöjligheter – fungerande anslutningsmöjligheter är A och O för polisen, försvaret, gränskontrollen Panasonic CF-33 och räddningstjänsten. Med den här fordonsmonterade enheten med extern antenn får de snabbt åtkomst till nödvändig data i nödsituationer.

Säkra anslutningar – i tillämpningar där högsta säkerhet är avgörande, till exempel inom försvaret, är CF-33:ans förmåga att upprätthålla säkra anslutningar till backend-system ovärderlig.

Extra slitstark – den här tuffingen uppfyller kraven för MIL-STD810G och IP65, så den klarar hårda tag, olyckor, regn och rusk samt extrema temperaturer.

Flera möjligheter – använd som surfplatta, bärbar dator eller i fordonsläge för ett mer effektivt och produktivt arbete.

Bakåtkompatibilitet – CF 33 är kompatibel med fordonsfästen för CF-31 och passar perfekt med din befintliga dockningsstation. Du slipper kompatibilitetsproblem och ytterligare utgifter.