Nyheter

Ny VD på Swedish Radio Supply

Laddar ...
Ny VD på Swedish Radio Supply

Vi vill härmed informera om att Swedish Radio Supply (SRS) idag har fått en ny VD, Lars-Magnus Gustafsson.

Vi ser detta som en positiv förändring främst grundat i att vår primära marknad håller på att förändras och i samband med detta vill vi utveckla och därmed stärka SRS position som den ledande aktören inom trådlös kommunikation.

Lars-Magnus har ett förflutet inom SRS där han startade 1995. Bl.a. jobbade han som Key Account Manager med ansvar för det som skulle komma att heta RAKEL. Som ansvarig TETRA-säljare för Public Safety var han tidigt ute och positionerade SRS för bl.a. polisen och såg 2005 till att vinna det ramavtal som gör att vi än idag i stort sett är ensam leverantör av TETRA-terminaler till den svenska polisen.

Mellan 2008 och 2016 arbetade Lars-Magnus på Sepura i olika roller, under de flesta åren som ansvarig för SRS (och VHF Group) och varit en viktig komponent i företagets framgång.

Under det senaste året har han varit aktiv som sälj- och marknadschef i Wireless Communication i Oslo, ett systerbolag till SRS.

Har ni några frågor gällande ovanstående är ni varmt välkomna att höra utav er till Lars-Magnus Gustafsson på nedanstående kontaktuppgifter.

Lars-Magnus Gustafsson
Verkställande direktör
lars-magnus.gustafsson@srsab.se
+46 70-680 80 90

For english version download the PDF below
https://oc.srsab.se/owncloud/index.php/s/8zf6F3yPsAq4LfF