Nyheter

Lansering av Sepura SC21 – liten och smart Tetraterminal

Laddar ...
Lansering av Sepura SC21 – liten och smart Tetraterminal
Click here to view article online

Sepura har presenterat SC21 - nästa generations smarta handburna Tetraterminal, på Critical Communications World (CCW) i Hong Kong.

Sepura SC21** är en liten och smart Tetraterminal med mängder av banbrytande funktioner som lanserades genom den uppskattade Sepura SC20-serie. Även om produkten är liten och lätt har man inte kompromissat gällande prestanda. Sepuras kraftfulla Tetrateknologi erbjuder 3 RF-uteffekt och en exceptionell hög mottagningskänslighet som ger användaren möjlighet att kommunicera i områden där konkurrerande terminaler förlorar mottagning.

”Användare har berättat för oss att de under lång tid har letat efter en lätt och kompakt radio att bära, men att terminaler av mindre storlek ofta har inneburit en kompromiss med prestanda, användarvänlighet och ljudkvalité – något som är oacceptabelt inom kritisk kommunikation”, Säger Mark Barnby, produktchef för terminaler på Sepura

”SC21 är 25% mindre än SC20-serien, men har bästa tänkbara ljudkvalitet och en vattenrensande teknik som möjliggör extremt bra ljudkvalitet även i kraftigt regn.

Tangenterna har gott om utrymme runt sig och den stora reflexfria skärmen gör terminalen funktionell trots sitt lilla och strömlinjeformade format. SC21 är också, tack vare sitt format en perfekt terminal för dold och diskret användning.

"Viktigt att poängtera är att den kraftfulla Tetrateknologin från Sepura SC20-serien där vi förlänger täckningen både inomhus och utomhus är en faktor som kan göra skillnaden mellan liv och död i kritiska situationer." avslutar Mark.

Lanseringen av Sepura SC21 är ett viktigt steg för Sepura som nu får ett komplett produktsortiment av Tetraterminaler för kritisk kommunikation. SC21 är den perfekta terminalen för användare som letar efter en mindre och lättare handterminal, utan att kompromissa på prestandan.

Sepura SC21 är också verifierad och godkänd att använda i Rakelnätet.

Produktinformation (svenska)
https://srsab.se/se/sepura-sc2120-rakelterminal-pluspaket

Lanseringsvideo Sepura SC21
https://youtu.be/-aYE9QHCigk

Sepura SC2-serien (SC20/SC21)
https://youtu.be/nx7gWLy5kA4

Sepura SC21-broschyr (engelska)
https://issuu.com/vhfgroup/docs/sc21-brochure_v1_english?e=1366354/48840531

Bildmaterial (högupplöst)
https://oc.srsab.se/owncloud/index.php/s/Hxz3HjH5CuQdheM

** Beräknad leveransstart för nya Sepura SC21 är augusti 2017.