Nyheter

Nytt filialkontor i Sjöbo

Laddar ...
Nytt filialkontor i Sjöbo
Click here to view article online

Södra Sverige är ett viktigt område för Northcom där vi har många av våra stora kunder inom t.ex. blåljus, myndigheter, kommuner, energibolag och industrier. Med Northcom nya etablering med en egen sydfilial kommer vi att säkra upp vår egen leveranskapacitet och kompetens i Sverige. Sydfilialen kommer naturligt att verka i södra Sverige men kommer givietvis vara en del av Northcom alla tjänster och kommer ge oss direkt möjlighet att leverera mer service och support i hela Sverige.

Från sydfilialen kommer vi bl.a. kunna leverera tjänster som service, support, utveckling, projektering, installation, mastarbete och försäljning. I vårt nya kontor i Sjöbo har vi servicekontor, installationsmöjligheter och konferensrum.

Under uppstartsfasen har vi förstärkt direkt med nestorn och experten Lars Olsson från Sjöbo. Lars kommer jobba som affärsutvecklare och säljare, primärt inom området utalarmering, som är en del av vårt erbjudanden inom Command & Control. Lars har jobbat med denna typ av lösningar under lång tid och kan både kundernas krav, vilken teknik och vilka tjänster som krävs för att vi ska levererar riktigt bra lösningar till våra viktiga kunder.

Från 1 januari 2022 så har vi tre rutinerade tekniker på plats och som alla har en lång och gedigen kunskap kring våra produkter, tjänster och kunder.

Kontakta vårt nya kontor via telefon på 0416-49 79 90 eller besök oss på Getinggränd 2, 275 39 Sjöbo.

Det är oss du träffar när du besöker vårt kontor i Sjöbo

Lars Olsson

Affärsutveckling

Anställd hos Northcom som affärsutvecklare. Lars har mer än 40 års erfarenhet inom området och har tidigare framgångsrikt drivit Sjöbo teleservice. Lars är från Sjöbo och har rötterna djupt i den Skånska myllan.

”Jag ser fram emot att fortsätta mitt yrkesliv på Northcom med nya roliga utmaningar. Jag kommer att få arbeta med teknikområden och tekniska lösningar som jag verkligen trivs med inom Command and Control. Jag hoppas kunna bidra med mina kunskaper och erfarenheter från många års arbete med säkerhetsteknik och övergripande tekniska lösningar för larmhantering och kommunikation.”

Anders Nordahl

Project Manager

Ett ankare inom Northcoms affärsområde, jobbat med kommunikationslösningar sedan 1983!

Kommer med sin långa erfarenhet att bli er stark tekniker i Northcom teamet. Kommer att arbeta med utveckling, projektering, planering, dokumentation och support.

Anders är en stabil kille från Sjöbo och när han reser så är det till varmt land där det finns kall Singha. En entusiast som gärna flyger RC-flyg när vädret är bra.

Andreas Heide

System Engineer

Med mer än 20 år erfarenhet inom kommunikationsteknik har Andreas en bred grund att stå på. Andreas är ett känt namn i Södra Sverige idag och kommer att bli en stark resurs inom, kundsupport, installation, utalarmeringssystem, inomhustäckning, Sepura, Rakel med mera.

Andreas utför även mastarbete tillsammans med Andreas Pfieffer. När Andreas är ledig är det mest motocross med familjen, A-traktorer och ta hand om villan i Sjöbo.

”Taggad för att börja hos Northcom och de nya kollegorna i hela Sverige.”

Andreas Pfeiffer

System Engineer

Tekniker inom kommunikation med mer än 10 års erfarenhet. Andreas är alltid glad, positiv och gillar utmaningar.

Det händer alltid nya saker med Andreas, både i arbetet och privat. På fritiden tar hand om familjen och renoverar villan, Andreas har tävlat i roadracing, spelar fotboll i Blentarps BK och lite golf när vädret är bra.

Andreas kommer bli en energikälla hos Northcom och han kommer att arbeta med service, installation, utalarmeringssystem, inomhustäckning, Sepura, Rakel med mera. Andreas utför även mastarbete tillsammans med Andreas Heide.

”Ser fram emot att kunna göra skillnad igen hos kunder tillsammans med Northcom”.