Nyheter

Nytt Showroom i Karlstad

Laddar ...
Nytt Showroom i Karlstad
Click here to view article online

I mars månad var äntligen Swedish Radio Supplys nya, ljusa och fräscha showroom klart. Ett rum utrustat med terminaler från Sepura och Icom, tillbehör från ex. ProEquip och applikationer från SoftEquip.

Vi kan nu på ett enklare och mer överskådligt sätt visa nyttan med våra produkter och tjänster och hur man kan göra vardagen säkrare och effektivare för användare.

I showroomet finns det produkter från Sepura som är programmerade med alla smarta funktioner och som ihop med våra applikationer som T800D visar hur de fungerar tillsammans med funktioner såsom tal, positionering, styrningar och larm. Vi har givetvis även Icom IDAS-system på plats med tillhörande dispatcher och Icom IP-radio.

På tre stora skärmar presenteras SoftEquip T800D, T800M, Radio Manager 2, Icom dispatcher, UI-tools med mera. Ihop med Showroomet så finns det en avskild del för konferens och möten.

Boka gärna in ett besök hos Swedish Radio Supply för genomgång av våra produkter. Kontakta din säljare eller vår Customer Support.