Nyheter

Onwell utökar produktionen

Laddar ...
Onwell utökar produktionen
Click here to view article online

VHF Group har under de senaste åren haft stor framgång med den egenutvecklade serie av tillbehör som går under namnet ProEquip. Förra året såldes över 140 000 enheter med många nöjda kunder som resultat. En av våra starkaste underleverantörer till denna serie är vår partner Onwell som nu utökar sin verksamhet och produktion tack vare stor framgång på många marknader.

Onwell har idag tre produktionsanläggningar, två stycken i Kina och en i Taiwan. Den största produktionsanläggningen ligger i en lite stad som heter HeShan (300 000 invånare) och har idag en kapacitet på ca 120 000 enheter per månad. Det jobbar ca 180 personer på fabriken och de jobbar konstant med personal- och produktionsutveckling vilket skapar en god stämning bland de anställda. Just nu pågår ett nybygge på fabriken som skall göra att de kan öka sin produktion med ca 40% för att korta ledtiderna.

Den nya byggnaden kommer också ha förbättrade lokaler för utveckling, logistik och möten. En annan del i Onwells strategi är att också öppna ett nytt utvecklingskontor i närområdet FoShan. Onwells monter på mässan var fylld av intressanta produkter och lösningar. Detta kommer ge oss möjligheter att lansera ytterligare spännande produkter i vår serie ProEquip på den nordiska marknaden.