Nyheter

Panasonic Toughbook och Swedish Radio Supply

Laddar ...
Panasonic Toughbook och Swedish Radio Supply
Click here to view article online

Panasonics färska samarbete med Swedish Radio Supply innebär utökade möjligheter för båda parter att nå ut till och förse framför allt blåljusmyndigheter med robusta bärbara datorer och tåliga datorplattor.

Swedish Radio Supplys samarbete med Panasonics innebär att Panasonic Toughbook får ytterligare en viktig distributionskanal för att nå ut med sina robusta bärbara datorer och tåliga datorplattor till framför allt blåljussektorn, där t ex polis- och ambulanspersonal ingår.  

”Vi ser fram emot att samarbeta med Swedish Radio Supply, vars gedigna branscherfarenhet och stora kunskaper om kommunikationsutrustning kommer bli en stor tillgång för oss framöver”, säger Magnus Isaksson, Partner Account Manager, Panasonic Toughbook.

För Swedish Radio Supply innebär samarbetet med Panasonic Toughbook en tydlig övergång från försäljning av enklare datorer och datorplattor till professionella och betydligt tåligare produkter som klarar av tufft arbete i alla väderförhållanden och miljöer, vilket kunderna kräver.

Till att börja med kommer Swedish Radio Supply att distribuera Panasonics tåliga bärbara datorer Toughbook CF-19 och CF-20, samt datorplattorna Toughpad FZ-G1, FZ-M1 och FZ-B2.
”Panasonics robusta enheter passar väldigt bra in i vårt produktsortiment, eftersom våra kunder ofta utför krävande arbeten i tuffa miljöer och samtidigt förväntar sig att produkterna ska hålla i flera år”, säger Uno Zell, Key Account Manager, Swedish Radio Supply.

”Vi ser fram emot att samarbeta med Swedish Radio Supply, vars gedigna branscherfarenhet och stora kunskaper om kommunikationsutrustning kommer bli en stor tillgång för oss framöver”, säger Magnus Isaksson, Partner Account Manager, Panasonic Toughbook.

Produkterna

Toughbook CF-20
Panasonic Toughbook CF-20 sätter nya standarder på den bärbara datorfronten för företagsanvändning, med den första helt stryktåliga bärbara datorn med avtagbar skärm. För de som är på språng i sitt arbete ger Toughbook ett stort urval av funktioner, då den kan användas i sex olika lägen för att uppfylla alla behov i arbetet. Med en pekskärm som kan användas med handskar, batterier som kan bytas i drift och upptil 14 timmars batteritid, möjlighet till fordonsmontage och portreplikator är Panasonic Toughbook CF-20 ett stryktåligt arbetsverktyg.

Toughbook CF-19
Panasonic och den senaste Intel Ivy Bridge-teknologin kombineras för att leverera en stryktålig, konverterbar bärbar dator för mobilitet i fält med förbättrad processor, grafik och en timmes utökad batteritid.

Toughpad FZ-G1 
Den slitstarka datorplattan Toughpad FZ-G1 sätter en ny standard för datorplattor som kan användas utomhus. Den är perfekt för de som arbetar i olika utomhusmiljöer och liknande situationer. Den här Windows 8.1-enheten har en kapacitiv multitouchskärm för 10 fingrar, digital penna samt flexibla konfigurerbara portar och kan användas för att visa dokument och bilder i HD-kvalitet. Med goda anslutningsanslutning, vilket gör att du vid behov alltid har tillgång till information. Den flexibla konfigureringsporten ger företagsanvändare alla standardportval de behöver, i ett kompakt, slitstarkt och lätt format.

Toughpad FZ-M1
Panasonic presenterar en ny version av Toughpad FZ-M1, som lanserades i januari. Datorplattan är utrustad med en ny Intel® Celeron® N2807-processor, 2GB RAM (kan utökas till 4GB), 128 GB SSD och Windows 8.1. Genom lanseringen erbjuder Panasonic en billigare, enklare och mer flexibel version av stryktåliga Toughpad FZ-M1.

Toughpad FZ-B2
Idealisk för sektorer som använder lätta applikationer och som funderar på att byta ut sina PDA’er. FZ-B2 med energieffektiv och mobilitetsdesignad Intel Atom-processor är en prisvärd och flexibel mobil lösning. Med den kapacitiva multi-pekskärmen för 10 fingrar och flexibla konfigurerbara portar, kan denna Android™ 6.0-enhet användas i fältet och dra nytta av dess anslutningsmöjligheter för att säkerställa att data alltid finns tillgängligt när det behövs.