Nyheter

SC2020 är en ny Tetraterminal från Sepura!

Laddar ...
SC2020 är en ny Tetraterminal från Sepura!
Click here to view article online

Sepura presenterar nästa generations handburna terminal på Critical Communications World Congress (CCW) i Barcelona.

SC2020 är den första produkten som bygger på Sepuras nästa framtidssäkrade plattform och det senaste tillskottet till den etablerade och omfattande produktportföljen. SC2020 är den första i sitt slag som kombinerar Tetras avancerad prestanda med tillval för hög överföringhastighet av data och är förberedd för LTE-data. 

Med lanseringen av Sepura SC2020 visar Sepura förmågan att anpassa sig efter den snabbrörliga marknaden. Som med tidigare modeller är den utvecklad baserat mycket på den feedback som kommer från användare runt om i världen. 

Terminalen har smartare menyhantering som ger ett än mer intuitiv handhavande och levererar enastående prestanda även i de tuffaste miljöer och förhållanden. SC2020 är IP68-klassad vilket innebär dränkbar ner till 1,5 meter i 30 minuter samt dammsäkrad. Efter avslutat arbetspass kan du, om nödvändigt, skölja av radion under rinnande vatten. 

Den unika 2.4" högupplösta färgskärmen ger en fantastisk läsbarhet i alla tänkbara ljusförhållanden inklusive direkt solljus. Den kraftfulla högtalaren möjliggör kompromisslös ljudkvalitet i de flesta miljöer även vid kontinuerligt, kraftigt regn eller högt buller.

SC2020 har en stor taktil PTT-knapp, tre sidofunktionsknappar med haptisk återkoppling och "blind find"-larmknapp gör terminalen lätt att använda, även om man bär handskar.

Sepura SC2020 är en helt ny serie som kommer att komplettera Sepuras befintliga terminalserier.