Nyheter

Med Sepura Radio Manager 2 blir det ännu enklare att hantera terminalflottan

Laddar ...
Med Sepura Radio Manager 2 blir det ännu enklare att hantera terminalflottan
Click here to view article online

Sepura lanserar på 2011 Tetra World Congress en betydande uppgradering av den redan marknadsledande Sepura Radio Manager programvaran. Lanseringen kommer ytterligare att utöka Sepuras teknologiska ledarskap inom detta område och kommer att ge slutanvändarna inom olika sektorer såsom blåljusmyndigheter, kommuner, militär och transportföretag utökad funktionalitet för hanteringen av sina terminalflottor.

De tillägg som har gjorts i Radio Manager 2 är betydande. Det helt nya användargränssnittet gör navigering betydligt snabbare och är utformad för att ge ett utseende och en känsla som de flesta PC-användare är bekanta med. Det nya gränssnittet (API - Application Programming Interface) är också unikt. Det möjliggör ett brett utbud av tredjepartsapplikationer, såsom aktiva databaser eller passersystem kan kommunicera direkt med Radio Manager 2, vilket ger ännu större administration- och kontrollfunktionalitet. Genom att framtidssäkra en helt ny plattform tas ett viktigt steg framåt inom terminalstyrning.

Sepura Radio Manager är utformad för att göra livet enklare för terminalanvändare och systemansvariga världen över, eftersom det ger dem möjlighet att hantera sina flottor från en central plats på ett kontrollerat och sofistikerat sätt. Med Radio Manager kan kunderna göra stora tid- och resursbesparingar genom att programmera flera radioapparater samtidigt och se till att utfärdade terminaler kopplas mot enskilda användares profiler, så att verksamhetens effektivitet och integritet upprätthålls. Hälsa och säkerhet är naturligtvis också av största vikt så spårbarhet och en verifieringskedja för uppdateringar är också en viktig fördel Radio Manager erbjuder användarna.

Jens Thorstup, Senior Vice President för Sales and Marketing på Sepura kommenterar lanseringen av Radio Manager 2 så här: "Vi var redan långt framme på marknaden med våra befintliga programmeringsverktyg. Sepura Radio Manager 2 tar oss till en helt ny nivå och kommer att hjälpa våra kunder att spara ännu mer tid och pengar samt förbättra sin operativa effektivitet ytterligare."

Phil Woodley, Product Manager på Sepura tillägger "den enkla navigeringen och funktionalitet är ett resultat av all den insamlade informationen vi fått från våra partner och användare världen över. Detta har hjälpt oss att lansera en produkt som tar oss ännu längre framåt på marknaden."