Nyheter

SKF går in i Got1

Laddar ...
SKF går in i Got1

Som första kund går SKF i Göteborg nu in i Got1 för nyckelfunktioner inom företaget. Först ut är väktare, driftpersonal samt vissa delar i produktionen. I en förlängning kommer även driftlarm, brandlarm portstyrning mm införlivas i systemet.

"Bakgrunden till att vi nu går in i Got1 är att vi under lång tid har haft bekymmer med våra gamla system och vi ser stora möjligheter med Got1 och Tetra. För oss är det viktigt att vi ligger i framkant när det gäller teknik och dess möjligheter. Det är en spännande framtid vi går mot där vi ser att vi kan ersätta en rad gamla system med det här", säger Stefan Fabian, Driftingenjör på SKF.

"Som ägare och operatör i Got1 är det väldigt kul att SKF nu är först ut. Vi har ju jobbat under många år med kundanpassade lösningar och här handlar det om ganska mycket integration med andra system", säger Tore Klang VD och ägare till OnCall/Got1.

"För oss på Swedish Radio Supply är det intressant att få vara med i ett spännande projekt som Got1. Intresset från potentiella kunder är mycket stort från de som ser kommunikation som en kritisk del i företaget", säger Håkan Åberg, kundansvarig på SRSAB.

För mer information om Got1 där Sepura är en prioriterad leverantör besök www.got1.se

SKF-koncernen

SKF grundades 1907 och växte snabbt till ett globalt företag. Så tidigt som 1920 var företaget väl etablerat i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien och Afrika. Idag är SKF representerat i mer än 130 länder. Företaget har mer än 100 tillverkningsplatser samt säljbolag som stöds av återförsäljare på cirka 15 000 platser. SKF har också en väl utnyttjad e-handelsplats och ett effektivt globalt distributionssystem. För mer information om företaget besök www.skf.se

2011-06-10