Nyheter

Billerud Korsnäs pappersbruk Karlsborg

Laddar ...
Billerud Korsnäs pappersbruk Karlsborg
Click here to view article online

BillerudKorsnäs Pappersbruk i Karlsborg valde en Tetralösning från Damm med Sepuraradio levererad av Geracom och Swedish Radio Supply i samarbete.


Man var i behov en ny lösning då den gamla analoga Motorolalösningen inte längre levde upp till kraven och efter noga utvalda tester bestämde man sig för en Tetralösning från Damm med Sepuraradio.


De viktigast kraven man hade på en ny lös- ning var framförallt en säker modern teknik byggd för framtiden och som gav utrymme att växa i. Andra krav var inomhustäckning och ManDown. Man hade även krav på inbyggd Bluetooth för att kunna fortsätta använda sina befintliga kåpor.
Tetrasystemet består av två basstationer, 4 repeatrar för inomhustäckning, 48 st Sepura SC20-terminaler, 14 st fasta Sepura SRG3900 i bordsställ och 9 st SRG3900 monterade i fordon.


Man är mycket nöjd med sin nya lösning och har fått ett system som man ännu inte insett alla fördelar med säger Mats Johansson på Geracom som varit ansvarig för försäljningen och installationen. Det finns stora möjligheter att växa i systemet och man kommer att lägga in fler funktioner efter hand.