Nyheter

Swedish Radio Supply blir Northcom

Laddar ...
Swedish Radio Supply blir Northcom
Click here to view article online

Swedish Radio Supply och vårt koncernbolag VHF Group kommer från och med den 29 september 2020 att byta namn till Northcom.

Det första företaget i VHF Group bildades för över 50 år sedan, genom åren har vi arbetat under olika namn i varje land och levererat trådlösa kommunikationslösningar till den offentliga och privata sektorn.

I en värld där kommunikationstekniken ständigt utvecklas är vi med och bidrar med lösningar som alltid måste fungera. Genom att komma samman som en företagsgrupp, representerad i de nordiska länderna vet vi att vi kommer att kunna ge våra kunder vassare kompetens och ännu bättre kommunikationslösningar. Med vårt namnbyte och nya profil skapar vi ett enhetligt varumärke i Norden.

Som tidigare kommer vi att supportera våra kunder inom offentlig och privat sektor samt vårt partnernät genom att leverera innovativa lösningar för kritisk kommunikation. Aktörer som dagligen står inför tuffa utmaningar där fungerande kommunikation är direkt livsavgörande.

Våra systerföretag i Norge (Wireless Communication) och Danmark (Radiocom Danmark) kommer också att marknadsföras under varumärket Northcom. Företaget Insalko i Finland, som är ett delägt företag i VHF Group, behåller sitt nuvarande namn tillsvidare.

Observera att namnändringen inte påverkar våra adresser, telefon, moms- och registreringsnummer.

Har du frågor tveka inte att kontakta vår Customer Support på customer.support@northcom.se eller din ordinarie kontaktperson hos oss.