Nyheter

Team Hytera blir Team Peplink

Laddar ...
Team Hytera blir Team Peplink
Click here to view article online

Hytera Road Team har hjälpt till att sätta Hytera på kartan i Norden sedan 2017, precis som Team Sepura gjorde åren före. Under perioden har cykelteamet hela 99 segrar i bagaget, hundratals pallplatser, 8 norska och nordiska mästare samt en världsmästare.

Det har varit en fantastisk resa, där "vi vinner tillsammans" alltid har varit det grundläggande. Detta stämmer bra överens med hur vi annars tänker och vill agera internt i VHF Group, och även mot våra kunder och leverantörer. Vi vill därför fortsätta engagemanget med cykelteamet, nu tillsammans med Peplink.

Team Peplink är en strategisk satsning för att ytterligare stärka Peplinks varumärke på de nordiska och europeiska marknaderna. VHF Group är en stolt distributör av Peplink, som med sina robusta produkter kommer att vara en mycket viktig komponent i de framtida systemlösningarna vi kommer bygga för våra kunder.

Fred Voldset, teamledare för Team Peplink: ”Vi är mycket glada över att kunna fortsätta vårt samarbete med VHF Group och att delta i utvecklingen med Peplink. Vi har haft tre fantastiska år med Hytera, med resultat i nivå med våra tuffaste mål. Nu är det nya ambitioner och mål som gäller, och vi ser fram emot att fortsätta vinna tillsammans med VHF Group och Peplink – som Team Peplink”.

Morten Stomperud, VD för VHF Group: ”Cykelteamet har gång på gång bevisat att de har förmågan att inte bara prestera utan också leverera. Vi i VHF Group är därför glada över att kunna fortsätta resan, nu med Peplink. Vi hoppas på minst lika bra resultat den kommande säsongen och önskar Fred och hans team all lycka till! ”

Alex Chan, grundare av Peplink: ”Fred och hans team har stora framgångar bakom sig, och vi är mycket glada att kunna stödja dem i framtiden. Ur ett affärsperspektiv ser vi detta som en bra möjlighet för Peplink och VHF Group att ytterligare grundmura vårt varumärke i Norden.

Följ Team Peplink på deras resa här www.facebook.com/teampeplink

2020-03-02