Nyheter

Team Peplink blir Team Northcom

Laddar ...
Team Peplink blir Team Northcom
Click here to view article online

Att Northcom är här för att stanna återspeglas på flera områden och olika sätt. Team Peplink byter nu därför namn till Team Northcom för kommande säsonger!

Genom ett långt samarbete med cykellaget har de haft både Sepura, Hytera och Peplink på bröstet. Vi är fortfarande stolta distributörer av alla dessa varumärken, och är stolta över att Team Northcom har bidragit till att stärka varumärkena på både den nordiska och europeiska marknaden de senaste åren. Detta kommer inte att förändras genom att byta till Northcom, tvärtom – det kommer att bidra till att stärka vår närvaro som totalleverantör av kritiska kommunikationslösningar.

2020 var ett år utöver det vanliga, där det mesta ställdes in på grund av covid-19. Även om 2021 också reducerades kraftigt tog cykellaget 7 mästerskapsguld, varav 5 guld i norska mästerskapen och 2 i Nordiska Mästerskapen. Totalt 16 mästerskapsguld under perioden med Hytera Road Team och Team Peplink. En prestation vi är mycket stolta över!

Team Northcom hoppas att 2022 ska bli ett mer normalt år där de kommer in på en mer normal bana och först och främst har möjlighet att köra många åk. På frågan om vad deras långsiktiga mål är, svarar Fred Voldset, Team Leader för Team Northcom - ”Vårt långsiktiga huvudmål är UCI World Cup i Glasgow 2023, dit vi åker för att upprepa bedriften från Poznan 2019, med (minst) en ny världsmästare i våra led - med Northcom på bröstet”. Vidare säger Fred, ”Som för så många andra inom sporten har pandemin varit en krävande övning att stå i även för oss, med få och begränsade möjligheter till aktiviteter och åkattraktioner. Ser vi några månader framåt hoppas och tror vi dock på en normalisering med höga ambitioner i bagaget. Vi följer även upp några lovande, unga ryttare i Storm Ingebrigtsen och Jon Mykland Lunåshaug, som trots att de kommer att gå vidare och in i andra lag ändå vill vara en del av vårt lag och miljö."

Vi önskar teamet lycka till med säsongen 2022 och ser fram emot att se dem agera i sann Northcom-anda! Följt Team Northcom på deras Facebook sida här eller via Instagram här.

Foto: Tage Solberg