Nyheter

Teknisk support till Northcom

Laddar ...
Teknisk support till Northcom

Vill du ingå i ett nystartat NOC-Team (Northcom Operation Center) som arbetar med kritisk kommunikation? Sök denna roll idag!

I rollen som teknisk support kommer du att ingå i ett nystartat NOC-team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattas av support och systemförvaltning. Här kommer du att ta emot samt avhjälpa inkommande supportärenden från kund via telefon eller ärendehanteringssystem. 

Tjänsten innebär även övervakning och hantering av automatlarm inom driftsatta system hos Northcoms kunder. Du kommer också att arbeta proaktivt med underhåll och utbyte av produkter. Du konfigurerar övervakningen enligt kundens önskemål för att förebygga driftstopp i deras kritiska kommunikationsmiljö. På sikt kommer tjänsten att innehålla viss beredskapstjänstgöring, troligtvis rullande schema var 6e-8e vecka. 

I denna roll kommer du att hantera managerade tjänster som till exempel Mobile Device Management, ICOM LTE och Peplink.

Du kommer regelbundet delta i produkt- och systemutbildningar för att utveckla teknisk kunnighet inom Northcoms produkt- och tjänsteutbud. Här kommer du ges möjlighet att ta ett stort eget ansvar där du får vara med i en utvecklingsresa och bygga upp NOC-teamet från dess grund. Här kommer du bli en del av en verksamhet bestående av passionerade och tekniskt kunniga människor som varje dag brinner för att skapa säkra lösningar tillsammans för kunden.

Vi söker dig som har

  • Goda kunskaper inom IT-infrastruktur
  • Tidigare arbetat med felsökning
  • Innehaft en likvärdig supportroll tidigare

Då arbetet förutsätter effektiv samt professionell kommunikation gent emot företagets kunder krävs det att du har goda kunskaper i svenska och engelska, så väl i tal som skrift.

Som person är du initiativtagande, lösningsorienterad och service-minded, som drivs av att hjälpa andra. Du trivs att jobba självständigt men likaså att samarbeta och utvecklas med andra. Du är nyfiken på ny teknik och vill utmanas inom området.

Övrigt

  • Lön: Fast månadslön
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
  • Placeringsort: Karlstad

Ansök idag!

Rekryteringen sker med hjälp av Procruitment, klicka dig vidare och ansök till denna spännande tjänst här. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!