Nyheter

Lifeline erbjuder PTT för 4G/5G utan kompromisser

Laddar ...
Lifeline erbjuder PTT för 4G/5G utan kompromisser
Click here to view article online

Lifeline är inte bara en vanlig app. Efter flera års utveckling har den skapats som en plattform som skiljer sig från många andra PoC-appar på marknaden.

Lifeline har en modern codec som komprimerar ljudet på ett överlägset sätt och genererar ljud av högsta kvalitet. Applikationen kan hantera tre olika talgrupper samtidigt, vilket även kan användas i full duplex som en telefonkonferens.

Vid utvecklingen av Lifeline-appen tittade man också på hur TETRA-användare idag använder sina radios och kopierade hanteringen för att förenkla övergången till modern teknik. Du kommer också att kunna använda viktiga tillbehör som används exempelvis för spaningsändamål, vilket underlättar det dagliga arbetet för användare inom blåljussektorn.

Övergång till verksamhetskritisk PoC för Sepura-användare

Lifeline är skapad för typiska Sepura-användare som letar efter en uppdragskritisk applikation som fungerar i 4G/5G-mobiltelefonsystem med funktioner från TETRA-världen.

Lifeline bygger en bro mellan den nuvarande beprövade standarden och framtiden med 5G-teknologi. Lifeline PTT-appen erbjuder en bred uppsättning unika funktioner och överlägsen ljudkvalitet.

LifeLine är 100% utvecklad inom EU och skapad som en modulär och anpassningsbar applikation, vilket möjliggör stegvis tillväxt med plattformen.

Med Lifeline får du en gränsöverskridande plattform som inte är bunden till något nationellt system som begränsar internationellt samarbete. Användare kan fritt röra sig över nationsgränser och kommunicera med andra organisationer inom alla blåljussektorer.

Läs mer om Lifeline under lösningar här.