Nyheter

Northcom - din bro från TETRA till LTE

Laddar ...
Northcom - din bro från TETRA till LTE
Click here to view article online

Northcom står som din pålitliga partner för en smidig övergång från TETRA till LTE-kommunikation. Med över 40 års erfarenhet av radiokommunikation har vi expertisen att vägleda och stödja dig genom denna avgörande övergång.

Innovativa lösningar genom samarbete inom forskning och utveckling

Vårt åtagande för banbrytande teknik är tydligt genom vår avdelning för forskning och utveckling (FoU). Detta säkerställer att vi förblir i framkant av innovation och möjliggör leverans av skräddarsydda lösningar som integreras sömlöst med LTE- och 5G-teknologier. Genom nära samarbete med våra kunder utforskar vi nya möjligheter och samutvecklar kommunikationssystem som uppfyller dina specifika krav.

Centraliserad kontroll för smidig övergång

För att säkerställa en sömlös övergång tillhandahåller vår dedikerade Northcom Operations Center (NOC) centraliserad kontroll och övervakning av din kommunikationsinfrastruktur. Denna effektiva förvaltningsmetod garanterar en smidig övergångsprocess, vilket gör att du kan fokusera på dina kärnoperationer med förtroende.

Läs mer om Northcom Operation Center här

Anpassad kommunikation med Portalify

Genom att utnyttja vår kraftfulla plattform Portalify för appkontroll erbjuder vi skräddarsydda och optimerade kommunikationslösningar. Denna plattform möjliggör att vi exakt anpassar dina kommunikationssystem efter dina behov och underlättar en sömlös övergång från TETRA till LTE.

Läs mer om Portalify härKompletterande utbildning för effektiv TETRA och 5G

Vi förstår vikten av omfattande utbildning och stöd. Därför erbjuder vi utbildningsprogram för att utrusta ditt team med den nödvändiga kunskapen och förståelsen för att fullt ut utnyttja potentialen hos LTE- och 5G-kommunikationstekniker. Vårt mål är att stärka din organisation att omfamna det nya kommunikationslandskapet med självförtroende och effektivitet.

Intern service för optimal utrustning

Med Northcom kan du lita på vår interna servicecenter för garantireparationer och regelbunden underhållsservice. Våra skickliga tekniker säkerställer att din kommunikationsutrustning alltid är i optimalt skick, vilket minimerar driftstopp och maximerar effektiviteten.

Lifeline Solutions Partnership för kritisk kommunikation

Genom vårt samarbete med Lifeline Solutions, en ledande leverantör av kommunikationslösningar för kritiska operationer, förbättrar vi Lifeline Communication Platform. Detta partnerskap kombinerar våra styrkor, inklusive NOC-tjänster, samarbete inom FoU och anpassning genom Portalify, för att leverera exceptionella kommunikationslösningar skräddarsydda för kritiska operationer.

Läs mer om Lifeline här

Välj Northcom som din expertpartner för en sömlös övergång från TETRA till LTE-kommunikation. Med vår omfattande erfarenhet, banbrytande teknik och kundcentrerade synsätt är vi engagerade i att optimera dina mission critical-kommunikationsmöjligheter och säkerställa effektiv och pålitlig kommunikation i kritiska operationer. Säg adjö till begränsningar och omfamna de oändliga möjligheterna med övergången från TETRA till LTE.