Nyheter

Northcom söker en senior projektledare

Laddar ...
Northcom söker en senior projektledare
Click here to view article online

Northcom söker nu en projektledare med passion för innovation och utveckling. Om du har drivet, kompetensen och vill vara en del av ett team som dagligen bidrar till ett tryggare samhälle, då ser vi fram emot din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Projektledare på Northcom är du en avgörande kraft i deras strävan att leverera kommunikationslösningar som räddar liv och förbättrar samhällssäkerheten. Ditt arbete kommer att omfatta allt från initiala planeringsstadier till projektets slutförande, där du ansvarar för att styra projektteam, hantera budgetar och säkerställa att alla leveranser uppfyller de högsta standarderna. Du kommer att vara den som för samman olika kompetenser inom organisationen för att skapa ett effektivt arbetsflöde och leverera resultat som inte bara möter utan överträffar kundens förväntningar.

I denna dynamiska roll förväntas du:

  • Initiera, planera, genomföra, övervaka och avsluta projekt i enlighet med Northcoms riktlinjer.
  • Agera huvudkontaktperson för både interna team och externa kunder, säkerställa tydlig och effektiv kommunikation genom hela projektets livscykel.
  • Övervaka och hantera projektbudgetar, för att säkerställa ekonomisk hållbarhet.
  • Identifiera potentiella risker och utmaningar i tidiga skeden och utveckla strategier för att hantera dessa.

Detta är en roll som kräver precision, förmåga till problemlösning, samt att hålla flera bollar i luften samtidigt. Det är en unik möjlighet att vara med och påverka i ett företag där innovation och teknisk expertis står i centrum.

Om dig

För att trivas i rollen som Projektledare hos Northcom tänker vi att du har samlat på dig erfarenhet från projektledning, gärna inom tekniska områden såsom telekommunikation och/eller el-installation. Som person tänker vi att du beskrivs som strukturerad, utåtriktad och en naturlig ledare. 

För att trivas i rollen bör du vara van vid ett högt tempo och ha förmågan att se utmaningar som möjligheter att växa och utvecklas. Vi tror att du är någon som värderar tydlig och effektiv kommunikation och att du har förmågan att leda och inspirera de runt dig, oavsett om det är på svenska eller engelska. Kanske har du erfarenhet av att arbeta tvärfunktionellt och förstår vikten av samarbete för att nå gemensamma mål. Det är en fördel om du har hanterat förhandlingar med leverantörer och har en god förståelse för budget och ekonomisk planering. 

Om du känner igen dig i denna beskrivning, även om inte alla detaljer stämmer exakt, uppmuntrar vi dig varmt att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att utforska hur just din unika profil kan berika teamet på Northcom!

Om oss 

Northcom grundades 1967 och har sedan dess utvecklats till att bygga komplexa digitala kommunikationslösningar inom Tetra, DMR, IP/LTE och integrerade lösningar. De är även en betydande aktör inom trådlös kommunikation via 4G/5G och mobila routrar. Northcom har ett nära samarbete med kunder inom Public Safety, Försvarsmakt, tung industri, flygplatser, säkerhetsföretag, kollektivtrafik och många fler. Kunder med unika behov som alla kräver stabil och säker kommunikation i det dagliga arbetet.

Så om du vill vara en del av ett företag som stöttar vardagshjältarna med livsavgörande produkter, då är Northcom rätt plats för dig. Ansök nu och ta chansen att vara med och skapa ett tryggare samhälle genom innovativa kommunikationslösningar.

Om Processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072-216 04 51, mail johan.cederholm@linck.se.

Anställningen är på heltid, anställningsort Karlstad och sista ansökningsdag är 2 maj. Välkommen med din ansökan här!